joi, 3 aprilie 2014

Seri de filme

Incep sa cred ca treaba asta cu jurnalul, fie el si online, devine esentiala. Memoria mea e obosita. Nu am mai scris in ultimele saptamani ce filme am mai vazut si intre timp am  uitat.

De dragul exercitiului, voi aminti in treacat ca am vazut The Grand Hotel Budapest. Amuzant, usurel, colorat, dar nu m-a impactat (imi asum exprimarea). Poate mai degraba am retinut popcornul fara numar :) Care, by-the-way, a picat tare bine pentru ca mi-a taiat pofta de dulciuri, desi in film toti se delectau cu prajiturele ce aratau foarte bine si care, probabil, erau si extrem de  gustoase.


Au mai fost si altele, dar ... le-am uitat :( Facem loc pentru urmatoarele acum.



Un comentariu:

  1. nu e deloc un film usurel, din contra as merge pana la a spune ca e o bijuterie cinematografica. poate ca subiectul si scenele amuzante il fac sa para asa, dar este un film cu greutate, cu o viziune regizorala remarcabila. intr-o lume normala, ar trebui sa fie printre marii castigatori ai sezonului urmator de premii.
    cred ca este unul din filmele care fac clara diferenta intre publicul larg si publicul specialist in ceea ce priveste perceperea lui.

    RăspundețiȘtergere