miercuri, 29 ianuarie 2014

Activitati de iarna

28 ianuarie, zi tipica de iarna, grade cu minus si zapada (adica zapada d-aia multa pe trotuare, unde 10 minute de mers pe jos echivaleaza cu 30 minute de genuflexiuni si abdomene).

Eu scot bicicleta (care nu a mai iesit din casa din octombrie). In scara blocului, un vecin care se deplaseaza cu cadrul si tanjeste dupa o gura de aer proaspat, dar nu se incumeta sa iasa afara din cauzele mai sus descrise, se uita la mine mirat si ma intreaba: "Dar tu iesi cu bicileta ACUM?"
"Nu, doar o mut" :)


Si da, recunosc. Din pacate si eu fac parte din cei fara prea mult simt civic, care nu dau zapada din fata blocului. Chiar daca forta din dotare (un pic peste un metru cincizeci, un maxim de patruzeci si cinci de kilograme si singura lopata gasita in supermarket, mai potrivita pentru o joaca in nisip decat pentru dat zapada) nu ma prea ajuta, nu ma scuz cu asta.

Mai sus, anuntul de pe usa liftului, pe care l-am fotografiat de amuzament...si de amintire.

Nu dau cu pietre. Nici in gramatica (sau in posesorul ei), nici in cei care nu ies la sedinta de gimnastica cu zapada. Doar observ. Si scriu. A se citi si interpreta ca atare :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu