sâmbătă, 1 februarie 2014

My mistake

Atunci cand o indispozitie se combina cu stressul dat de un task neterminat la birou, cand se adauga si o migrena si totul se condimenteaza din plin cu SPM. Atunci este cel mai prost moment sa socializezi si tot ce vrei este sa fii lasata sa stai intr-un coltisor cu o carte in fata sau cu laptopul in brate.

Atunci cand stii ca un gest, o vorba sau o fapta a ta a suparat pe cineva. Pe cine nu trebuia. Si ceea ce te supara pe tine acum este felul in care se rasfrange asupra acestui cineva ceea ce ai zis, ceea ce ai facut. Si iti pare rau. Si intelegi perfect ca asta este o picatura, care se adauga la altele si altele... Si ai facut exact ceea ce vroiai sa eviti. Dar ce sa faci? Esti doar o biata fiinta umana, cu emotii si nervi... :( Si iti zici si de data asta "e ultima data, nu se va mai repeta"...

Si in acelasi timp esti suparata pe el. Ca nu stie ce e ala SPM. Ca nu intelege ca multe situatii urate ar putea fi evitate daca doar te-ar intreba si pe tine inainte sa decida ceva, ca doar d-aia te-a luat de mana, nu?

Si da, realizezi ca sunt mori de vant, pe care nu le vei invinge niciodata, ca totul este ciclic, ca daca amandoi continuati asa, se duce totul pe apa sambetei. Si tu nu vrei asta. Dar nu vrei nici sa-l lasi sa faca cum vrea el mereu, pentru ca ti-e teama ca vei deveni doar animalutul de companie...

Si totusi, el este acela pe care stii ca nu poti sta mult timp suparata, pentru ca iti e mai drag decat oricine altcineva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu